Ingrédients pour 4 personer
- 1,2 kg de côtes épaisses
- 1 liten bit färsk ingefära
- 10 st hel kryddpeppar 1 st stjärnanis 10 st hel kryddnejlika 1 cuillère à café de graines de moutarde jaune
- 1 à soupe de pépites brunes
- 2 msk japansk soja
- 2 msk flytande honung
- sel et poivre noir
Pour ce faire,:
- Mortla kryddorna
- Salta spjällen på båda sidor och lite svartoppeppar efter smak
- Riv färsk ingefära över spjällen (finriven)
- Strö på alla kryddor över spällen
- ajouter 1 msk farinsocker över allting
- Ringa honung över spjällen
- Till slut ringlas över japansk soya (2-3 msk)
- Gnid in allting i spjällen
- Lägg allting i dubbla ark aluminiumfolie, gör allt som en tät gryta, den ska vara helt tätt, som ett tajt paket
- Lägg i en form i ungen 150 gr C i ca två timmer
- Höj upp ugnen till 250 gr C och glasera spjällen med såsen från foliepaketet