INGREDIENCER
- 1. 1-2 st äggulor (beroende på hur stora äggen är)
- 2. 1 msk dijonsesnap
- 3. 3 msk grov, söt senap
- 4. 1 msk brun farinsocker (strö)
- 5. 1 tsk gula senapsfrön
- 6. 1/2 tsk bruna senapsfrön
- 7. 10 st hela nejlikor
- 8. 1 tsk kryddpeppar.
- 9. 1/2 till 1 dl ströbröd eller panko eller blanda ströbröd och panko.
GÖR SÅ HÄR
- Sätt ungen på 220 gr C (alt högsta temp övervärme/grill i ungen)
- Mortla senapsfrön, nejlikor och kryddpeppar tillsammans (fint)
- Blanda äggulor, senap i en skål.
- Bred ut senaspsröran över skinkan
- Strö över kryddblandningen
- Strö på ströbröd/panko
- In i ugnen med skinkan i ca 10 min eller tills griljeringen har fått en fin gyllene färg. Om griljering på högsta temp i ugn tar det enbart några minuter att få griljeringen klar,.