- 2 dl mjölk
- 1 pkt jäst
- 3 msk socker
- 80 gr margarin
- 1 ägg
- 8 dl vetemjöl
Blanda följande: bred emellan bullarna
- 140 gr smör
- 1,5 dl scoker
- 2 tsk kardemumma
Blanda följande: bred emellan bullarna
Först stek kycklingben i olja i en vid pannan. Skär korven i bitar och klägg i pannan tillsammans med kycklingen. Hacka lök och vitlök och tillsätt i pannan. Hacka chilin och lägg i pannan.Häll i paprika och saffran i grytan/pannan. Häll i vinet i pannan och lite vatten. Låt koka i 20 minuter.
Kör chili och vitlök och paprika i matberedaren
Pulsa lite och lägg allt i en
kastrull.
Lägg i sockret på en gång.
Sött hål på scotch bonnet och lägg i kastrullen. Obs kärna inte ur dessa eller ngt annat än att sticka hål på dom med en knivsudd.
Småkoka i 25 min
Häll upp på steriliserade burkar.
200 gr rumstempererat smör
1 kruka persilja
1 kruka dragon
Några kvistar timjan
Några kvistar rosmarin
1 grön jalapeno
1 vitlöksklyfta
1 msk disjonsenap
1 tsk currypulver
4-5 sardeller
2 msk kapris
Några droppar vitninsvinäger
Gör så här
Lägg alla allt utom smör i en beredare och mixa allting
Lägg i smöret och fortsätt mixa till en slät blandning
Ställ i kylen ett par timmar innan servering
Håller i kylen 3-4 dagar.
4-6 olika tomater
1 rödlök
2 cucchiaio di maionese
2-3 rödvinsäger
Oliva
Sale e pepe nero
Persilja
Gör så här:
Blanda majo vinäger, olivolja, salt och peppar.
Skär tomater i olika storlekar, lägga alla tomater och persilja på toppen av dressingen.
Blanda allt innan serveringen
Gör så här:
INGREDIENTE
FAI QUESTO
Ingredienti per 4 personer (4 primi panini)
Gör så här:
Maionese fatta in casa
Prepara la maionese così:
10 litri di ribes nero
4 kg di zucchero (circa 4 dl per litro di frutti di bosco)
Acqua
Versare le bacche in una grande casseruola
Riempi d'acqua in modo che copra le bacche
Coca io 10 minuti e schiuma allo stesso tempo
Schiacciare le bacche con un mestolo contro il bordo della padella mentre bolle
Setaccia tutto
Prendete la polpa che rimane nel setaccio e versatela in una casseruola, top con acqua di nuovo, farlo bollire e poi filtrare di nuovo
Bollire il succo con lo zucchero
Riempire bottiglie ben pulite (sciacquato con atamon/acqua come descritto sulla bottiglia) con il succo caldo.
Låt sedan svalna.
Si conserva per diversi anni non aperto in un luogo fresco.
10 stycken