- 2 dl mjölk
- 1 pkt jäst
- 3 msk socker
- 80 gr margarin
- 1 ovos
- 8 dl vetemjöl
Blanda följande: bred emellan bullarna
- 140 gr smör
- 1,5 dl scoker
- 2 tsk kardemumma
Blanda följande: bred emellan bullarna
Först stek kycklingben i olja i en vid pannan. Skär korven i bitar och klägg i pannan tillsammans med kycklingen. Hacka lök och vitlök och tillsätt i pannan. Hacka chilin och lägg i pannan.Häll i paprika och saffran i grytan/pannan. Häll i vinet i pannan och lite vatten. Låt koka i 20 minutos.
Kör chili och vitlök och paprika i matberedaren
Pulsa lite och lägg allt i en
kastrull.
Lägg i sockret på en gång.
Sött hål på scotch bonnet och lägg i kastrullen. Obs kärna inte ur dessa eller ngt annat än att sticka hål på dom med en knivsudd.
Småkoka i 25 meu
Häll upp på steriliserade burkar.
200 gr rumstempererat smör
1 kruka persilja
1 kruka dragon
Några kvistar timjan
Några kvistar rosmarin
1 grön jalapeno
1 vitlöksklyfta
1 msk disjonsenap
1 tsk currypulver
4-5 sardeller
2 msk kapris
Några droppar vitninsvinäger
Gör så här
Lägg alla allt utom smör i en beredare och mixa allting
Lägg i smöret och fortsätt mixa till en slät blandning
Ställ i kylen ett par timmar innan servering
Håller i kylen 3-4 dagar.
4-6 olika tomater
1 rödlök
2 colheres de sopa de maionese
2-3 rödvinsäger
Oliva
Sal e pimenta preta
Persilja
Gör så här:
Blanda majo vinäger, olivolja, salt och peppar.
Skär tomater i olika storlekar, lägga alla tomater och persilja på toppen av dressingen.
Blanda allt innan serveringen
Gör så här:
INGREDIENTE
FAZEM ISTO
Ingredientes para 4 personer (4 º sanduíches)
Gör så här:
Maionese caseira
Faça a maionese assim:
10 litros de groselha preta
4 kg de açúcar (aprox. 4 dl por litro de bagas)
Água
Despeje as frutas em uma panela grande
Encha com água para cobrir as bagas
coca eu 10 minutos e espuma ao mesmo tempo
Esmague as bagas com uma concha contra a borda da panela enquanto estiver fervendo
Peneire tudo
Pegue a polpa que ficou na peneira e despeje em uma panela, cubra com água novamente, deixe ferver e coe novamente
Ferva o suco com o açúcar
Encha garrafas bem limpas (enxaguado com atamon/água conforme descrito na garrafa) com o suco quente.
Låt sedan svalna.
Mantém-se por vários anos fechado em armazenamento fresco.
10 stycken