Pulled Pork, 12 tim i lergryta

Testade att laga pulled pork i går/natt/morse.

Köpte en stor bit fläskkarré.
La den i en lergryta. Funkar även givetvis med en emaljgryta.

Jag hällde BBQ-sås och lite rödvin över allting (BBQ-sås från Slaktarn i Viksjö).

5-6 dientes de ajo
1 gul lök i bitar och en morot i bitar.
Ugnen på 80 gr.
Låt det nu stå i ugnen i 12 horas.

Ta ut grytan på morgonen, dra i sär köttet med fingrarna, salta och peppra lite, lägg köttet i en skål med BBQ-såsen.

Gott på surdegsbröd eller till en juste sallad.

Disfrutar!
El Sunko

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *