Pulled Pork, 12 tim i lergryta

Testade att laga pulled pork i går/natt/morse.

Köpte en stor bit fläskkarré.
La den i en lergryta. Funkar även givetvis med en emaljgryta.

Jag hällde BBQ-sås och lite rödvin över allting (BBQ-sås från Slaktarn i Viksjö).

5-6 vitlöksklyftor
1 gul lök i bitar och en morot i bitar.
Ugnen på 80 gr.
Låt det nu stå i ugnen i 12 timmar.

Ta ut grytan på morgonen, dra i sär köttet med fingrarna, salta och peppra lite, lägg köttet i en skål med BBQ-såsen.

Gott på surdegsbröd eller till en juste sallad.

Aproveitar!
El Sunko

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *