Chiligryta Myllymäki-style

Chili

800 gram højt rev, i terninger,,sv,fennikel,,sv,røget paprika pulver,,sv,jordkoriander,,sv,røde chili peberfrugter,,sv,skåret med korn,,sv,stort set hacket,,sv,i stænger,,sv,blød,,sv,Sæt kødet fra seniorer og skær i gryden,,sv,Skal og groft løg og hvidløg og skyl det og skiv chili peber,,sv,Brød kød i olie i en gryde, indtil den har en flot overflade,,sv,Tilsæt løgene,,sv,krydderier og tomatpuré,,sv,Kog et andet minut og dækk med vand og kælv,,sv,Kog chilin på medium varme i ca.,,sv,timer indtil det helt brød,,sv,Smag noget salt,,sv,Skær brøndens kanter og skær dem i trekanter,,sv,Rør brødskiverne på begge sider i et lille smør i en varm stegepande,,sv

salt

3 dl vatten

3 msk kalvfond

2 msk tomatpuré

1 St. laurbærblad

1 tsk fänkålsfrö

1 tsk torkad oregano

1 tsk rökt paprikapulver

2 tsk mald koriander

2 tsk spiskummin, malen

1 St. röd chilipeppar, skivad med kärnor

4 klyfta(eller) vitlök, skivade

2 St. gul lök(Med), grovt hackade

olivolja

0,5 kruka(eller) persilja

Tilbehør

0,5 St. agurk, i stavar

smör

0,5 paket bröd, mjukt

3 dl gräddfil

Tillagning

Chili:

1. Putsa köttet från senor och skär ner i grytbitar.

2. Skala och grovhacka lök och vitlök och skölj och skiva chilipepparn.

3. Bryn köttet i olja i en gryta tills det har fin yta. Tillsätt lök, chilipeppar, kryddor och tomatpuré. Stek ytterligare någon minut och täck med vatten och kalvfond.

4. Koka chilin på medelvärme i ca 3 timmar tills det kokat sönder helt. Smaka av med lite salt.

Tilbehør:

1. Skär bort kanterna på brödet och skär dem sedan i trekanter.

2. Stek brödskivorna på båda sidor i lite smör i en varm stekpanna.

3. Strö sköljd och grovhackad persilja över chilin och servera med gräddfil, gurkstavar och smörstekt bröd.

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort,,en,Krævede felter er markeret,,en,Navn,,en,E-mail,,en,Internet side,,en,Skriv kommentar,,en. Required fields are marked *