pastel de chocolate

Ingredientes

150 g mantequilla

3 taza de azúcar

1 dl kakao

2 tsk vaniljsocker

2 ägg

2 dl mjöl

pan rallado

Haga esto:

  1. Precaliente el horno a 175 grader varmluft. Om inte varmluft används, höj till 200 calificador.
  2. Smält smör och låt det svalna av. Blanda i kakao, vaniljsocker och socker. Tillsätt ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.
  3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant. Häll i kladdkakssmeten.
  4. Grädda din kladdkaka i nedre delen av ugnen i 8-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha. Tiden kan variera mycket från ugn till ugn
  5. Avnjut din goda kladdkaka med grädde eller glass.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *