Amerikanska pannkakor ICA recept

  • 2 1/2 harina normal
  • 1 msk bakpulver
  • 2 cucharadas de azúcar granulada
  • 1 krm salt
  • 2 1/2 leche dl (3%)
  • 2 msk smält smör
  • 1 ägg
  • smör till stekning

Till servering:

  • florsocker att pudra över
  • Lönnsirap
  • Blåbär

Haga esto

För riktigt fluffiga pannkakor, ta lite mindre mjölk och blanda istället i en klicka creme fraiche eller yoghurt. Syran gör så att bakpulvret (basiskt) reagerar ordentligt.

  • Blanda de torra ingredienserna i en skål.
  • Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Vispa till en slät smet.
  • Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka.
  • Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterligare como 1 1/2 minut.
  • Till servering: Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker och servera med lönnsirap och blåbär.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *