BlåbärsFrallor

  • 25 gr jäst
  • 1,5 dl mjölk
  • 5 dl kallt vatten
  • 1 msk honung
  • 2 msk olja
  • 2 sal colher de chá
  • 12 dl vetemjöl
  • 225 gr blåbär

Låt degen bara gå ihop dvs behövs ej knådas. Den kommer vara kladdig.
Låt jäsa över natten i kylskåpet. Minst 6 timmar i kylskåpet.
Dela upp på ett mjölat bakbord i ca 6-8 Frallor.
Grädda i 225 C i ca 15-20 minutos, över och undervärme.
Kasta in lite vatten i botten av ugnen för lite krispighet.
Låt svalna, ost och kanske skinka som pålägg.
Enjoy 😉

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *