Paella

  • 8 kycklingben
  • 2 chorizokorvar
  • 4 råa jätteräkor med skal
  • 200 g färska blåmusslor
  • Olivenöl
  • 1 gul lök
  • 3 Knoblauchzehen
  • 1 red chilli
  • rökt paprikapulver
  • 1 pkt saffran
  • 2 dl Weißwein
  • Wasser
  • 2 dl rundkornigt ris t ex Carnaroli
  • 1 zitrone
  • kruspersilja strimlad,
  • grillad paprika
  • salt svartpeppar

Först stek kycklingben i olja i en vid pannan. Skär korven i bitar och klägg i pannan tillsammans med kycklingen. Hacka lök och vitlök och tillsätt i pannan. Hacka chilin och lägg i pannan.Häll i paprika och saffran i grytan/pannan. Häll i vinet i pannan och lite vatten. Låt koka i 20 Minuten.

Dieser Beitrag wurde geposted in Mat durch Sunkan. Setze ein Lesezeichen für Permalink.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht,en. Required fields are marked *