Chiligryta

1,2 kg recife alto, recife alto
1 msk oregano
1 msk spiskummin
1 dl vinäger, rödvinsvinäger
1 msk honung
0,5 tärning(Com) oxbuljong, + 2,5 dl vatten
5 dl Öl, ljust
2 burk(Com) tomater, krossade
2 st folha de louro
2 msk ingefära
2,5 st chilipeppar, urkärnade
10 st vitlöksklyfta(or)
5 stjälk(Com) blekselleristjälk(Com)
2 st morot
2 st gul lök(Com)
1 paket bacon
1 st olja
2,5 st Chipotle
2 st páprica, röd

Tillagning

1. Putsa och tärna köttet i stora bitar. Bryn köttet i omgångar i olja i en gjutjärnsgryta. Ta upp köttet.

2. Strimla baconet. Hacka lök, morötter, salsão, vitlök, chili och ingefära fint och fräs i grytan, så att det får lite färg.

3. Lägg tillbaka köttet och slå på tomatkross, öl och buljong. Tillsätt honung, vinäger och kryddor och låt köttet sjuda långsamt i 1 timme.

4. Kärna ur och dela paprikorna i stora bitar. Lägg ner i grytan och koka ytterligare i 1–2 timmar eller tills köttet känns riktigt mört.

5. Smaka av och servera med chilistuvad majs, svart bönröra och bröd.

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *