Awesome french fries,,sv,tablespoons vinegar,,sv,kg potato mealy,,sv,ex Kung Edward,,en,frying oil,,sv,Boil water with vinegar and salt,,sv,Cut the potatoes into sticks,,sv,Step,,sv,Boil potatoes rods carefully about,,sv,The potatoes will not crack,,sv,Take up and let dry on paper towels around,,sv,Heat the frying oil to,,sv,Fry the potatoes about,,sv,Take up let dry on paper towels around,,sv,Heat the oil to,,sv,Fry the potatoes finally about,,sv,Let dry on paper and salt before serving,,sv,For even crispier results,,sv,freezing the potatoes after the first frying and fry the quantity desired in ste,,sv,Chiligryta,,sw,dice,,sv,oxbuljong,,no,oil,,de,light,,sv,ginger,,sv,chili peppers,,sv,stem,,sv,celery stalk,,sv,package,,id,oil,,sv,Chipotle,,en,Trim and dice the meat into large pieces,,sv,Brown the meat in batches in the oil in a cast iron pot,,sv

You do

2 l water
1 msk ättika, 12 %
1-2 kg mjölig potatis, ex Kung Edward
1 msk salt
frityrolja

Do this

Koka upp vattnet med ättikan och saltet. Skär potatisen i stavar.

Steg 1
Koka potatisstavarna försiktigt ca 8-10 minutes. Potatisen ska inte spricka.

Ta upp och låt torka på hushållspapper ca 20 minutes.

Steg 2
Värm frityroljan till 180 grader. Fritera potatisarna ca 1-2 minutes. Ta upp låt torka på hushållspapper ca 20 minutes.

Steg 3
Värm oljan till 180 grader. Fritera potatisarna slutligen ca 3 minutes. Låt torka på papper och salta före servering. För ännu krispigare resultat, frys potatisarna efter första friteringen och fritera den mängd som önskas enligt ste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *