Grym pommes frittes

Du behöver

2 l vatten
1 msk ättika, 12 %
1-2 kg mjölig potatis, ex Kung Edward
1 msk salt
frityrolja

Haga esto

Koka upp vattnet med ättikan och saltet. Skär potatisen i stavar.

Steg 1
Koka potatisstavarna försiktigt ca 8-10 acta. Potatisen ska inte spricka.

Ta upp och låt torka på hushållspapper ca 20 acta.

Steg 2
Värm frityroljan till 180 calificador. Fritera potatisarna ca 1-2 acta. Ta upp låt torka på hushållspapper ca 20 acta.

Steg 3
Värm oljan till 180 calificador. Fritera potatisarna slutligen ca 3 acta. Låt torka på papper och salta före servering. För ännu krispigare resultat, frys potatisarna efter första friteringen och fritera den mängd som önskas enligt ste

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *