Häll av ansjovis – spara gärna lite av spadet om du vill späda röra sedan. Hacka och tärna ansjovis, hacka dill och finhacka rödlök. Lägg i en bunke. Spara lite dill till garnering.
Kyl och skala äggen. Hacka dem eller skär i små tärningar och tillsätt till bunken. Rör också ner äggulor och rör ihop.
Blanda ner hackad gräslök, kaviar, creme fraiche/grädde och majonnäs. Späd ev. med lite av ansjovislagen om du vill ha gubbröran lösare samt mer salt och smakrik. Kan även smakas av med lite vitpeppar om man vill.
Hit kan du förbereda röran och förvara i kylen.
Garnera vid servering med mer finhackad dill och ev. mer gräslök samt rödlök om du vill.
Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en Cancelar resposta