800 g färskpotatis
4 gulerødder
75 g sockerärtor
3 färska lökar (knipplök)
8 rädisor
kartoffelsalat,,sv,g kartofler,,sv,g ærter sukker,,sv,friske pærer,,sv,løg,,sv,Kog kartoflerne og gulerødderne bare bud i letsaltet vand. & Nbsp;,,sv,Tilsæt sukkerærter, når det er fortsat et minut af kogetiden,,sv,Sluk for vandet og lad damp slukket,,sv,Skær kartofler og gulerødder i grove stykker. & Nbsp;,,sv,Halver radiser og dele sukkerærter i længden. & Nbsp;,,sv,Skær løget. & Nbsp;,,sv,Put det hele i en stor skål,,sv,blanda smetana,,bg,dild og purløg,,sv,Krydr med Dijon sennep,,sv,salt og peber. & nbsp;,,sv,Fold dressing ned i skålen med kartofler og grøntsager. & Nbsp;,,sv,Forbindingen skal bare binde kartofler,,sv:
Koka potatis och morötter precis mjuka i lättsaltat vatten.
Lägg i sockerärtorna när det återstår en minut av koktiden. Slå av vattnet och låt ånga av.
Skär potatisen och morötterna i grova bitar.
Halvera rädisorna och dela sockerärtorna på längden.
Skiva löken.
Lägg allt i en stor skål.
Blanda smetana, gräddfil, dill och gräslök. Smaka av med dijonsenap, salt och peppar.
Vänd ner dressingen i skålen med potatis och grönsaker.
Dressingen ska precis binda potatisen