Thailändsk fiskgryta med räkor.

6 personas
Tiempo: 40 acta

Du behöver:
3 citrongräs
1 cucharadas de aceite
3 msk röd thaicurry
2 burkar kokosmjölk
2 röda chilifrukter (finhackade)
1 diente de ajo (hackad)
2 msk finriven ingefära
1 kryddmått chiliflakes
1 lime, rivet skal och saft
1 msk hackad koriander
sal
1 kg koljafilé
1/2 kg räkor med skal

Haga esto:
Banka citrongräset med skaftet på kniven (för att lösgöra smakerna).
Hetta upp en gryta och häll på oljan och den röda curryn och fräs en liten stund.
Häll på kokosmjölken och lägg i citrongräset.
Låt koka upp.
Lägg i alla kryddor, rivet limeskal och limesaft. Smaka av, tillsätt eventuellt lite salt om det behövs.
Skala räkorna och skär fisken i kuber. Lägg i fisken och låt koka med i några minuter. Fiska upp citrongräset.
Lägg till sist i räkorna och toppa med finhackad koriander.
Si desea más potencia, también se puede rematar con chiliflakes.
Servir con arroz jazmín.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *