Svartvinbärsstek

  • 1 st rosbiff

Nadan kokas i 3-5 minuter

  • 1 dl soja japansk
  • 1 tsk timjan
  • 5-6 enbär
  • 5-6 svartpapparkorn
  • 2 st köttbuljongstärningar
  • 3 dl vatten
  • 2 hvítlauksrif
  • 1 stor gul lök
  • 1 dl svartvinbärssaft

Lägg ner rostbiff i del kokta lagen och låt den sjuda i ca 1 timme.

Sila skyn

  • 5 msk vetemjöl
  • 3-5 dl grädde

Köttet ska ligg kvar i skyn 30 minuter. Ta upp den och skär upp och servera med sås och potatis.

Skildu eftir skilaboð

Netfangið þitt verður ekki birt,,en,Nauðsynlegir reitir eru merktir,,en,heiti,,en,Vefsíða,,en,Post Comment,,en. Required fields are marked *