Svartvinbärsstek

  • 1 st rosbiff

Nadan kokas i 3-5 minuter

  • 1 dl soja japansk
  • 1 tsk timjan
  • 5-6 enbär
  • 5-6 svartpapparkorn
  • 2 st köttbuljongstärningar
  • 3 dl vatten
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 stor gul lök
  • 1 dl svartvinbärssaft

Lägg ner rostbiff i del kokta lagen och låt den sjuda i ca 1 timme.

Sila skyn

  • 5 cucchiaio di farina di frumento
  • 3-5 dl grädde

Köttet ska ligg kvar i skyn 30 minuter. Ta upp den och skär upp och servera med sås och potatis.

lascia un commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato,,en,i campi richiesti sono contrassegnati,,en,Nome,,en,Sito web,,en,Posta un commento,,en. Required fields are marked *