P Wahl Gens pastel crujiente

Chokladsmet

50 g mantequilla
1 Cada huevo
1 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 cucharadas de cacao
1 harina normal
1/2 jarabe dl

Knäcksmet

100 g mantequilla
1 dl strösocker
1/2 jarabe dl
1/2 taza de crema de leche
1 dl havregryn
1 harina normal

Sätt på ugnen på 175.
Smält smöret som ska användas till chokladsmeten i en kastrull.
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, como 24 cm i diameter.
Vispa ägg och socker pösigt i en bunke.
Blanda ner övriga ingredienserna till chokladsmeten. Häll smeten i formen.
Smält smöret till knäcksmeten i en kastrull och rör ner övriga ingredienser.
Bred knäcksmeten ovanpå chokladsmeten.
Grädda kakan i mitten av ugnen ca 30 minutos.
Låt svalna.
Servera vispad grädde eller vaniljglass till.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *