Chokladsmet
50 g mantequilla
1 Cada huevo
1 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 cucharadas de cacao
1 harina normal
1/2 jarabe dl
Knäcksmet
100 g mantequilla
1 dl strösocker
1/2 jarabe dl
1/2 taza de crema de leche
1 dl havregryn
1 harina normal
Sätt på ugnen på 175.
Smält smöret som ska användas till chokladsmeten i en kastrull.
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, como 24 cm i diameter.
Vispa ägg och socker pösigt i en bunke.
Blanda ner övriga ingredienserna till chokladsmeten. Häll smeten i formen.
Smält smöret till knäcksmeten i en kastrull och rör ner övriga ingredienser.
Bred knäcksmeten ovanpå chokladsmeten.
Grädda kakan i mitten av ugnen ca 30 minutos.
Låt svalna.
Servera vispad grädde eller vaniljglass till.