Sansevieria- alto principal de secousse

svärmorskaka

 

 

 

 

 

Ingrédients
3 st ekologiska ägg
3 dl socker
1 dl kokt vatten
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver

Fyllning
125 gram smör
1 dl mjölk
3 msk vaniljsocker

Sätt ugnen på 175 grader C

  1. Vispa ägg och socker fluffigt med elvisp.
  2. Häll över det kokta vattnet, rör om med en slev.
  3. Blanda mjöl och bakpulver och sikta över smeten.
  4. Blanda alltsammans (försiktigt) och häll allting i en rund smord form.

Tågordning

  1. Grädda i ugnen i ca 30-35 procès-verbal.
  2. Smält smöret och blanda i mjölk och vaniljsocker.
  3. Låt kakan svalna och dela den sedan i mitten så du får 2 tårtbottnar
  4. Häll över fyllningen på underdelen av kakan och lägg sedan på överdelen.
  5. Sikta med florsocker över eller så kan man hoppa över detta om man inte gillar florsocker

Jouir
El Sunko

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *