Rabarberpaj

Ingredientes:
Rabarber:
Ett ca 2 cm tjockt lager hackad rabarber i botten på pajformen
1 taza de azúcar
ev. 1 tsk vaniljsocker

SMULDEG:
2 harina normal
1 dl grahamsmjöl eller havregryn
4 tsk socker
150 g smör eller margarin

Tillagning:
Precaliente el horno a 200 calificador.
Skala ev. grov rabarber med en potatisskalare. Strimla rabarbern i ca 1 cm bitar eller finare.
Smörj en ugnssäker form med 1 msk smör eller margarin.
Lägg rabarberbitarna i formen.
Strö över socker och lite vaniljsocker.

Gör smuldegen till rabarberpajen:
Lägg mjöl, socker och smör (margarin) i en skål.
Arbeta med fingertopparna eller en gaffel samman mjölblandningen till en grynig massa.
Täck rabarbern med smuldeg.
Baka rabarberpajen i mitten av ugnen tills den fått ljusbrun färg och rabarbern mjuknat, como 20-30 acta.
Servera rabarberpajen med kall vaniljsås eller vaniljglass.

Enjpoy

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *