INGREDIËNTEN
- 4 ST ÄGGVITOR
- 2 DL SOCKER
- 3 DL RISCRISP (FLINGOR)
FYLLNING
- 1 DL GRÄDDE
- 4 ST ÄGGULOR
- 1 DL SOCKER
- 1 MSK VETEMJÖL
- 1 MSK VANILJSOCKER
WAT TE DOEN:
- ÄGGVITOR VISPAS HÅRT.
- SOCKER OCH RISCRISP VÄNDES NER I ÄGGVITORNA.
- GRÄDDAS SEDAN PÅ SMORT SMÖRPAPPER I LÅNGPANNA 125 GR C I 100 MIN,
- LÅT SEDAN KALLNA.
- FYLLNINGEN SJUDES IHOP SAKTA, RÖR OM HELA TIDEN.
- RÖR SEDAN NED CA 100 GR MARGARIN NÄR SMETEN SVALNAT LITE.
- DELA SEDAN KAKAN PÅ MITTEN MED EN KNIV VÄLDIGT FÖRSIKTIGT. DELA DEN NÄR DEN FORTFARANDE ÄR VARM.
- LÅT SEDAN STÅ OCH KALLNA.
- BRED KRÄMEN MELLAN DELARNA OCH LÄGG SEDAN IHOP DELARNA TILL EN TÅRTA.
- DÄREFTER KAN DEN FAKTISKT FRYSAS FÖR ATT TA FRAM NÄR MAN VILL.
GARNERA MED VISPGRÄDDE OCH FÄRSKA VALFRIA BÄR.
GENIETEN VAN