Torsk Back med pepparrot

4 portioner

4 skivor torskrygg (á 250 gr)
3 msk salt/liter vatten
1 gul lök
1 morot
10 vitpepparkorn
3 kryddpepparkorn
2 laurbærblad

forankringen:
10 cm pepparrot
200 gr smör
Citronklyfta
Dillkvistar

Gør dette:
Koka upp vatten med rikligt med salt i en kastrull
Skär löken i grova bitar
Skiva moroten
Lägg allt i kastrullen
Tillsätt vitpepparkorn och krydppepparkorn + laurbærblad
Koka i ca 10 mig
Lägg ner fiskbitarna när vattnet stormkokar
Sänk värmen rejält
Sjud i 5-10 mig
Riv pepparroten
Bryn smöret gyllenbrunt
Servera fisk med kokt potatis och brynt smör.
Garnera med pepparrot, citron och en dillkvist

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort,,en,Krævede felter er markeret,,en,Navn,,en,E-mail,,en,Internet side,,en,Skriv kommentar,,en. Required fields are marked *