Retour Cod avec pepparrot

4 parties

4 skivor torskrygg (á 250 gr)
3 msk salt/liter vatten
1 gul lök
1 morot
10 vitpepparkorn
3 kryddpepparkorn
2 feuille de laurier

Garnering:
10 cm pepparrot
200 gr smör
Citronklyfta
Dillkvistar

Pour ce faire,:
Koka upp vatten med rikligt med salt i en kastrull
Skär löken i grova bitar
Skiva moroten
Lägg allt i kastrullen
Tillsätt vitpepparkorn och krydppepparkorn + feuille de laurier
Koka i ca 10 ma
Lägg ner fiskbitarna när vattnet stormkokar
Sänk värmen rejält
Sjud i 5-10 ma
Riv pepparroten
Bryn smöret gyllenbrunt
Servera fisk med kokt potatis och brynt smör.
Garnera med pepparrot, citron och en dillkvist

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *