Cod Indietro con pepparrot

4 portioner

4 skivor torskrygg (á 250 gr)
3 msk salt/liter vatten
1 gul lök
1 morot
10 vitpepparkorn
3 kryddpepparkorn
2 alloro

Garnering:
10 cm pepparrot
200 gr smör
Citronklyfta
Dillkvistar

Gör så här:
Koka upp vatten med rikligt med salt i en kastrull
Skär löken i grova bitar
Skiva moroten
Lägg allt i kastrullen
Tillsätt vitpepparkorn och krydppepparkorn + alloro
Koka i ca 10 min
Lägg ner fiskbitarna när vattnet stormkokar
Sänk värmen rejält
Sjud i 5-10 min
Riv pepparroten
Bryn smöret gyllenbrunt
Servera fisk med kokt potatis och brynt smör.
Garnera med pepparrot, citron och en dillkvist

lascia un commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato,,en,i campi richiesti sono contrassegnati,,en,Nome,,en,Sito web,,en,Posta un commento,,en. Required fields are marked *