Torskrygg med pepparrot

4 portioner

4 skivor torskrygg (á 250 gr)
3 msk salt/liter vatten
1 gul trippel
1 morot
10 vitpepparkorn
3 kryddpepparkorn
2 laurbærblad

Garnering:
10 cm pepparrot
200 gr smör
Citronklyfta
Dillkvistar

Gjør dette:
Koka upp vatten med rikligt med salt i en kastrull
Skär löken i grova bitar
Skiva moroten
Lägg allt i kastrullen
Tillsätt vitpepparkorn och krydppepparkorn + laurbærblad
Koka i ca 10 min
Lägg ner fiskbitarna när vattnet stormkokar
Sänk värmen rejält
Sjud i 5-10 min
Riv pepparroten
Bryn smöret gyllenbrunt
Servera fisk med kokt potatis och brynt smör.
Garnera med pepparrot, citron och en dillkvist

Legg igjen et svar,,en,Avbryt svar,,en,Din e-postadresse vil ikke bli publisert,,en,Obligatoriske felt er merket,,en,Navn,,en,e-post,,en,nettsted,,en,post Kommentar,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *