Torskrygg med pepparrot

4 portioner

4 skivor torskrygg (á 250 gr)
3 msk salt/liter vatten
1 gul lök
1 morot
10 vitpepparkorn
3 kryddpepparkorn
2 folha de louro

Garnering:
10 cm pepparrot
200 gr smör
Citronklyfta
Dillkvistar

Gör så här:
Koka upp vatten med rikligt med salt i en kastrull
Skär löken i grova bitar
Skiva moroten
Lägg allt i kastrullen
Tillsätt vitpepparkorn och krydppepparkorn + folha de louro
Koka i ca 10 meu
Lägg ner fiskbitarna när vattnet stormkokar
Sänk värmen rejält
Sjud i 5-10 meu
Riv pepparroten
Bryn smöret gyllenbrunt
Servera fisk med kokt potatis och brynt smör.
Garnera med pepparrot, citron och en dillkvist

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *