Nombre de portions: 10
Färdigt på: 10 ma
Ingrédients
- 2 cuillères à soupe de beurre
- 3.5 dl havregryn
- 1 dl solrosfrön
- 1 dl pumpakärnor
- 1 dl hasselnötter, rostade
- 2 msk linfrön
- 1 dl flytande honung
- 1 msk kardemumma
Pour ce faire,
- Blanda hälften av alla de torra ingredienserna utom kardemumman i en panna med smält smör.
- Stek ingredienserna på hög värme.
- Ta av pannan när müslin fått fin, gyllenbrun färg.
- Ringla över honungen och rör om i den varma pannan.
- Häll över müsliblandningen i en skål och tillsätt resten av de torra ingredienserna samt kardemumman och blanda väl.
- Häll över i en glasburk med förslutningsbart lock.
- Servera müslin i en skål med färska jordgubbar och yoghurt eller filmjölk.
Jouir