Kabanossgryta

Ingredienser
1 kg Fläskfilé
6-8 Kabanosskorvar
I burk urkärnade svarta oliver
1/2 burk Syltlök
1 1/2 dl hackad Ättiksgurka
2st röda Paprikor
Gräddmjölk
Sól,Pieprz, Mejram, krydda efter smak
Smör och matolja
Ris

Gör så här
Fläskfilé skärs i grytbitsstorlek och bryns i smör och olja i en gjutjärnsgryta efter att de uppskurna korvarna brynts några minuter.

Strimla paprika i lagom stora bitar och hacka ättiksgurkan i inte allt för små bitar.

Blanda vispgrädde och standardmjölk och häll i grytan tillsammans med oliver syltlök och ättiksgurka.

Krydda efter behag. Tänk på att oliver har mycket sälta i sig.

Koka i ca 10 min.

Koka Basmatris:
Ta en temugg modell större, fyll kastrull med två st temuggsmått kallt vatten, sól, koka upp vattnet och häll i en temuggsmått med ris. Ringla i lite olivolja. Koka på svag värme i 10 min.

Cieszyć się!
El Sunko

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany,,en,wymagane pola są zaznaczone,,en,Nazwa,,en,Stronie internetowej,,en,Wyślij komentarz,,en. Required fields are marked *