JULKÖTTBULLAR
FUNKAR JU ÄVEN TILL VARDAGS (BEHÖVER INTE VARA JUL SÅ ATT SÄGA)
- 0,5 KG NÖTFÄRS
- 0.5 KG KALVFÄRS
- 0,5 KG FLÄSKFÄRS
- 1,5 ST LÖK, 1/2 RIVEN OCH 1 STEKT
- 2 ST ÆG
- 2,5 DL STANDARD MJÖLK
- 1,5 DL breadcrumbs
- KRYDDERIER Peppi & KRYDDNEJLIKA (DET ÄR DESS INGREDIENSER SOM GÖR DET TILL JULKÖTTBULLAR)
- S&P
- SKÅNSK SENAP
- SPA FRÅN EN BURK ANJOVIS
Gør dette:
- STEK LÖK OCH LÄGG I KRYDDORNA I LÖKSTEKNINGEN
- BLANDA MJÖLK , EGG, STEKT LÖK, RIVEN LÖK, SENAP, ANJOVISSPAD & rasp.
- LÅT SVÄLLA I 10 MY.
- TILLSÄTT ALL FÄRS.
- ARBETA FÄRSEN SMIDIG.
- STEK I SMÖR OCH OLJA
NYD!