JULKÖTTBULLAR
FUNKAR JU ÄVEN TILL VARDAGS (DO NOT have to be Christmas LIKE)
- 0,5 KG NÖTFÄRS
- 0.5 KG KALVFÄRS
- 0,5 KG minced pork
- 1,5 ST LÖK, 1/2 RIVEN OCH 1 STEKT
- 2 ST EGGS
- 2,5 DL STANDARD MILK
- 1,5 DL BREADCRUMBS
- ALLSPICE & KRYDDNEJLIKA (DET ÄR DESS INGREDIENSER SOM GÖR DET TILL JULKÖTTBULLAR)
- S&P
- SKÅNSK SENAP
- SPA FROM A BOTTLE anchovies
Do this:
- STEK LÖK OCH LÄGG I KRYDDORNA I LÖKSTEKNINGEN
- MIX MILK , EGG, STEKT LÖK, RIVEN LÖK, MUSTARD, ANJOVISSPAD & BREADCRUMBS.
- LET swell in 10 MY.
- DO ALL FORCEMEAT.
- WORKING farce SMOOTH.
- STEK I SMÖR OCH OLJA
ENJOY!