Meatballs

JULKÖTTBULLAR

 FUNKAR JU ÄVEN TILL VARDAGS (DO NOT have to be Christmas LIKE)

  •  0,5 KG NÖTFÄRS
  • 0.5 KG KALVFÄRS
  • 0,5 KG minced pork
  • 1,5 ST LÖK, 1/2 RIVEN OCH 1 STEKT
  • 2 ST EGGS
  • 2,5 DL STANDARD MILK
  • 1,5 DL BREADCRUMBS
  • ALLSPICE & KRYDDNEJLIKA (DET ÄR DESS INGREDIENSER SOM GÖR DET TILL JULKÖTTBULLAR)
  • S&P
  • SKÅNSK SENAP
  • SPA FROM A BOTTLE anchovies

Do this:

  1. STEK LÖK OCH LÄGG I KRYDDORNA I LÖKSTEKNINGEN
  2. MIX MILK , EGG, STEKT LÖK, RIVEN LÖK, MUSTARD, ANJOVISSPAD & BREADCRUMBS.
  3. LET swell in 10 MY.
  4. DO ALL FORCEMEAT.
  5. WORKING farce SMOOTH.
  6. STEK I SMÖR OCH OLJA

 

ENJOY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *