Julköttbullar
OPERE JU anche nei giorni feriali (Non è necessario essere così dice il Natale)
- 0,5 KG NÖTFÄRS
- 0.5 KG KALVFÄRS
- 0,5 KG carne di maiale tritata
- 1,5 ST LÖK, 1/2 RIVEN OCH 1 STEKT
- 2 ST ÄGG
- 2,5 DL STANDARD MJÖLK
- 1,5 DL STRÖBRÖD
- SPEZIE Peppi & KRYDDNEJLIKA (DET ÄR DESS INGREDIENSER SOM GÖR DET TILL JULKÖTTBULLAR)
- S&P
- SKÅNSK SENAP
- SPA da un vaso acciughe
Gör så här:
- STEK LÖK OCH LÄGG I KRYDDORNA I LÖKSTEKNINGEN
- Mescolare il latte , ÄGG, STEKT LÖK, RIVEN LÖK, SENAP, ANJOVISSPAD & STRÖBRÖD.
- Lasciate che si gonfiano in 10 MIN.
- Per mettere tutti di carne tritata.
- farsa buon funzionamento.
- STEK I SMÖR OCH OLJA
ENJOY!