Almôndegas

JULKÖTTBULLAR

 FUNKAR JU ÄVEN TILL VARDAGS (BEHÖVER INTE VARA JUL SÅ ATT SÄGA)

  •  0,5 KG NÖTFÄRS
  • 0.5 KG KALVFÄRS
  • 0,5 KG FLÄSKFÄRS
  • 1,5 ST LÖK, 1/2 RIVEN OCH 1 STEKT
  • 2 ST ÄGG
  • 2,5 DL STANDARD MJÖLK
  • 1,5 DL STRÖBRÖD
  • KRYDDPEPPAR & KRYDDNEJLIKA (DET ÄR DESS INGREDIENSER SOM GÖR DET TILL JULKÖTTBULLAR)
  • S&P
  • SKÅNSK SENAP
  • SPA FRÅN EN BURK ANJOVIS

Gör så här:

  1. STEK LÖK OCH LÄGG I KRYDDORNA I LÖKSTEKNINGEN
  2. BLANDA MJÖLK , ÄGG, STEKT LÖK, RIVEN LÖK, SENAP, ANJOVISSPAD & STRÖBRÖD.
  3. LÅT SVÄLLA I 10 MIN.
  4. TILLSÄTT ALL FÄRS.
  5. ARBETA FÄRSEN SMIDIG.
  6. STEK I SMÖR OCH OLJA

 

ENJOY!

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *