Sjömannsbiff

ingredientes

  • 600 g cm skivat ytterlår, 0,5 cm skivor
  • 4 stora gula lökar
  • 8 stora potatis
  • 8 dl köttbuljong
  • 4 dl öl
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 folha de louro
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Om skivorna är för stora dela dom i portionsskivor.
  2. Vänd sedan köttet i mjöl och bryn därefter i en stekpanna och lägg i en kastrull med tomatpurén.
  3. Skala och skiva potatisen i 1 ½ cm tjocka skivor som också skall brynas och läggas i en egen kastrull.
  4. Bryn den strimlade löken och fördela mellan köttet och potatisen salta peppra och fördela buljongen och ölet över båda kastrullerna.
  5. Låt båda kastrullerna sjuda upp potatisen är klar efter en 15 minuter och köttet är mört efter 1 ½ – 2 timma.
  6. Vid servering låt potatisspadet rinna av och servera endast med den mustiga skyn från köttet

 

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *