Tunnpankakor

Ingredienser:

  • 2 ÄGG
  • 3,5 DL RÖD MJÖLK
  • 1,5 szklanki wody
  • 2 łyżki masła
  • 3 MĄKA PSZENNA DL
  • 1/2 TSK SALT
  • CUKIER
  • LITE VANILJSOCKER
  • PROVA MED LITE SODAVATTEN (alternativt fruktsoda) PRECIS INNAN GRÄDDNINGEN.

Gör så här:

  1. VISPA ALLTING, LITE MJÖL I TAGET
  2. SMÄLT SMÖRET OCH HÄLL I SMETEN
  3. LÅT SVÄLLA CA 10 DO 15 MINUTY
  4. ANVÄND ER AV SKEDTRICKET FÖR ATT KOLA ATT VISPNINGEN ÄR KLAR. SKEDTRICKET = INGA PRICKAR/KLUMPAR PÅ BAKSIDAN AV SKEDEN NÄR MAN STOPPAR NED DEN I SKÅLEN.
  5. NU LÄGGER MAN TILL LITE SODA VATTEN… I FALL MAN VILL HA DET I SMETEN.
  6. GRÄDDA OCH SLÄNG ALLTID DEN FÖRSTA… DEN BLIR ALLTID DÅLIG

ENJOY !!

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany,,en,wymagane pola są zaznaczone,,en,Nazwa,,en,Stronie internetowej,,en,Wyślij komentarz,,en. Required fields are marked *