AINESOSAT
- 1 KG KÖRSBÄRSTOMATER, PÅ KVIST
- 4 KLYFTOR VITLÖK
- OLIVOLJA
- 2 TSK HONUNG
- 2 MSK SMÖR
- 1 MSK VINÄGER
- SVARTPEPPAR, FRÅN KVARN, EFTER SMAK
- FLINGSALT, EFTER SMAK
- 2 PAKET BACON
- 1 PAKET PASTA, BUCATINI NO. 9
- 1 KRUKA BASILIKA, FÄRSK
- 2 PAKET BUFFELMOZZARELLA
- 1 BIT PARMESAN, FÄRSK.
GÖR SÅ HÄR
- TÄRNA ELLER DELA TOMATERNA OCH SKIVA VITLÖKEN TUNT.
- HETTA UPP EN TRAKTÖRPANNA ELLER EN VID KASTRULL.
- FRÄS VITLÖKEN LÄTT I OLIVOLJA OCH RINGLA I HONUNG, RÖR OM OCH TILLSÄTT TOMATERNA DIREKT.
- TILLSÄTT SMÖR OCH SMAKSÄTT MED FLINGSALT OCH SVARTPEPPAR FRÅN KVARN.
- KOKA TOMATERNA I CIRKA 10 MINUTER TILLS NÄSTAN ALL VÄTSKA KOKAT BORT.
- SKIVA OCH KNAPERSTEK BACONET.
- KOKA PASTAN A DENTE.
- BLANDA MED PASTAN MED TOMATSÅSEN PÅ ETT STORT SERVERINGSFAT, STRÖ ÖVER BACON OCH RIV MOZZARELLAN I BITAR ÖVER PASTAN.
- TOPPA MED FÄRSK BASILIKA OCH NYRIVEN FÄRSK PARMESANOST.
SERVERA GENAST!
Nauti