Pappardelle con habas

Koka pastan i rikligt med vatten och låt den rinna av i ett durkslag.
Hacka vitlök och purjolök och fräs i olivolja tillsammans med bondbönorna.
Añadir la crema, koka upp och smaka av med salt.

Hacka ruccolasalladen grovt och vänd ner i pastan. Lägg pastan på serveringsfat och häll över bondböneröran. Peppra efter smak och avsluta med parmesanost.

400 g pasta

1 klyfta(o) vitlök
0,5 st purjolök
2 cucharadas de aceite de oliva
2 dl plockade bondbönor, finns att köpa frysta men färska är godast
1 crema dl
1 påse ruccolasallad
2 msk parmesanost, hendido

Garnera med persilja!

Disfrutar!

sal y pimienta

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *