La tentación de Jansson

Ingredientes:

  • Papa, fast ca 1 kg
  • 2-3 burkar ansjovis
  • 3 -5 taza de crema de leche
  • 3 st Cerrar amarilla
  • Ejders orökta kaviar (observación! inte Kalles kaviar), como 2 MSK
  • 1-2 msk tomatpuré
  • Pan rallado

Haga esto:

  1. Börja med att skiva löken och stek den i smör i stekpannan utan att den får färg
  2. Låt löken svalna
  3. Smörj en eldfast form
  4. Skär potatis i ganska smala bitar, 3-4 mm, och lägg i formen som ett första lager. Du ska inte skölja potatisen få då försvinner stärkelsen.
  5. Tillsätt löken som ett andra lager över potatisen.
  6. Lägg ett lager ansjovis över löken (spara anjovisskyn).
  7. Ytterligare ett lager med potatis över löken.
  8. Avsluta med ett lager ansjovis i ett fint mönster över potatisen
  9. Blanda ansjovisspad med grädde, tomatpuré och kaviaren och häll övergratängen”.
  10. Strö över ströbröd över allting

Grädda i ugnen i ca 45 min a 1 tim på 180 GR C.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *