Ejders orökta kaviar (obs! inte Kalles kaviar), som 2 msk
1-2 msk tomatpuré
Ströbröd
Gjør dette:
Börja med att skiva löken och stek den i smör i stekpannan utan att den får färg
Låt löken svalna
Smörj en eldfast form
Skär potatis i ganska smala bitar, 3-4 mm, och lägg i formen som ett första lager. Du ska inte skölja potatisen få då försvinner stärkelsen.
Tillsätt löken som ett andra lager över potatisen.
Lägg ett lager ansjovis över löken (spara anjovisskyn).
Ytterligare ett lager med potatis över löken.
Avsluta med ett lager ansjovis i ett fint mönster över potatisen
Blanda ansjovisspad med grädde, tomatpuré och kaviaren och häll över “gratängen”.
Strö över ströbröd över allting
Grädda i ugnen i ca 45 min till 1 tim på 180 GR C.
Legg igjen et svar,,en,Avbryt svar,,en,Din e-postadresse vil ikke bli publisert,,en,Obligatoriske felt er merket,,en,Navn,,en,e-post,,en,nettsted,,en,post Kommentar,,en Cancel reply