ZUTATEN
- 1,2 KG BAKAD POTATIS
- 1 STOR LÖK
- 2 EL Butter
- 125 ML PARMESANOST
- 125 ML KESO
- 125 ML VÄSTERBOTTENOST
- 1 MSK FÄRSK ROSMARIN
- 1 MSK FÄRSK TIMJAN
- 125 ML GRÄDDE
- Salz und Pfeffer
WAS TUN:
- SKÄRPOTATISEN I 0,75 CM BITAR.
- SKÄR LÖKEN TUNT.
- SMÄLT SMÖR I EN PANNA.
- LÄGG POTATISEN I ETT ALUMINIUMPAKET.
- LÄGG SEDAN LÖK OVANPÅ.
- PENSLA MED SMÖR OCH KRYDDA.
- LÄGG KESON OVANPÅ, SEDAN VÄSTERBOTTENOSTEN OCH SIST PARMESANOSTEN.
- LÄGG PÅ RESTEN AV LÖKEN.
- LÄGG PÅ DE FÄRSKA KRYDDORNA.
- LÄGG SEDAN SISTA LAGRET POTATIS OCH PENSLA MED SMÖR.
- GÖR ETT PAKET I ALUMINIUM.
- HÄLL I GRÄDDEN OCH STÄNG HELA PAKETET.
GRILLA PÅ MEDIUM DIREKT VÄRME PÅ CA 176 GR CELSIUS I 25 TILL 30 PROTOKOLL.
Genießen!