De pommes de terre sur le gril

INGREDIENSER

  • 1,2 KG BAKAD POTATIS
  • 1 STOR LÖK
  • 2 MSK SMÖR
  • 125 ML PARMESANOST
  • 125 ML KESO
  • 125 ML VÄSTERBOTTENOST
  • 1 MSK FÄRSK ROSMARIN
  • 1 MSK FÄRSK TIMJAN
  • 125 ML GRÄDDE
  • SALT OCH PEPPAR

FAITES CELA:

  1. SKÄRPOTATISEN I 0,75 CM BITAR.
  2. SKÄR LÖKEN TUNT.
  3. SMÄLT SMÖR I EN PANNA.
  4. LÄGG POTATISEN I ETT ALUMINIUMPAKET.
  5. LÄGG SEDAN LÖK OVANPÅ.
  6. PENSLA MED SMÖR OCH KRYDDA.
  7. LÄGG KESON OVANPÅ, SEDAN VÄSTERBOTTENOSTEN OCH SIST PARMESANOSTEN.
  8. LÄGG PÅ RESTEN AV LÖKEN.
  9. LÄGG PÅ DE FÄRSKA KRYDDORNA.
  10. LÄGG SEDAN SISTA LAGRET POTATIS OCH PENSLA MED SMÖR.
  11. GÖR ETT PAKET I ALUMINIUM.
  12. HÄLL I GRÄDDEN OCH STÄNG HELA PAKETET.

GRILLA PÅ MEDIUM DIREKT VÄRME PÅ CA 176 GR CELSIUS I 25 TILL 30 MINUTER.

Jouir!

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *