Sauce à la crème…Old School

INGREDIENSER:

  • 1 MSK SMÖR
  • 1 MSK MJÖL
  • 4 DL GRÄDDMJÖLK (3 DL MJÖLK, 1 DL GRÄDDE)
  • 2 DL KÖTTSKY ELLER VILTSKY
  • 2 MSK KONC. KALVFOND
  • 1 MSK KIKKOMAN SOJA
  • 1/2 MSK VINBÄRSGELÉ
  • SALT OCH PEPPAR

FAITES CELA:

HETTA UPP GRÄDDMJÖLKEN.

SMÄLT SMÖRET I EN KASTRULL OCH VISPA I MJÖLET.

SPÄD MED GRÄDDMJÖLKEN INNAN BLANDNINGEN TAR FÄRG.

VISPA TILL EN SLÄT SÅS OCH SPÄD VIDARE MED KÖTTSKY OCH KALVFOND.

SMAKSÄTT MED SOJA, GELÉ SALT OCH PEPPAR.

LÅT SJUDA PÅ SVAG VÄRME I 10 MINUTER UNDER VISPNING.

TA I MER GELÉ OM DU GILLAR DEN BRYTNINGEN.

ENJOY !!

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *