INGREDIENSER
- 2 EGG
- 5 DL MATOLJA
- 2 MSK RØDVIN Eddike
- 3 ST PRESSADE VITLÖKSKLYFTOR
- GRÄSLÖK
SMAKSÄTT MED:
- 2 1/2 TSK DIJONSENAP
- 1/2 TSP SORT PEBER
- 1 tsk salt
KOKA UPP VATTEN I EN KASTRULL.
LÄGG I ÄGGEN I DET KOKANDE VATTNET. KOKA EXAKT 3 REFERAT.
TA UR ÄGGEN OCH KÖR DOM LITE I MIXERN.
FYLL UPP MATOLJAN I EN TILLBRINGARE OCH 2 MSK VINÄGER I EN KOPP.
SILA OLJAN OCH VINÄGERN VÄXELVIS SAKTA I EN TUNN STRÅLE UNDER VISPNING (I MIXERN).
AVSLUTA MED ATT HACKA GRÄSLÖK OCH KÖR NED DET I MIXERN
TILLSÄTT SMAKSÄTTARNA I SÅSEN.
FÖRVARA I BURK MED TÄTSLUTANDE LOCK I KYLSKÅPET
SKALL ALLTSÅ ÄTAS KALL TILL LAX ELLER GRILLAT KÖTT.
NYD!